Lampa cu abajur din tesatura, pentru birou, dormitor, cu incarcare wireless telefon Android si iOS, QUANDES®, 2 porturi USB-A/C, maro

Preț vechi: 222.00
165.00
Disponibilitate: 2 în stoc

Descriere

Set Lampa cu abajur din tesatura, pentru birou, dormitor, cu incarcare wireless telefon Android si iOS, QUANDES®, 2 porturi USB-A/C, maro

Lampa decorativa: Aceasta lampa de birou moderna este, de asemenea, o lampa inteligenta clasica si puternica pentru dormitor, sufragerie si studiu, emitand o lumina calda placuta prin suprafata abajurului din material textil.
Design minimalist: Vine cu un cablu lung care permite luminii sa se conecteze la o priza de perete indepartata. Acest design curbat il face mai echilibrat si unic.
Doua moduri de incarcare: pentru incarcarea fara fir, va rugam sa scoateti carcasa pentru a asigura sau incarcare usoara. Are un port de incarcare USB si un incarcator rapid wireless.
• Reglare in trei cai: Doar atingeti tija metalica a luminii, puteti alege luminozitate diferita in functie de nevoile dvs.

Satisfactia clientilor: Oferirea clientilor o experienta excelenta de cumparaturi este prioritatea noastra principala. Daca nu va corespunde asteptarilor dumneavoastra, va rugam sa nu ezitati sa nu trimiteti un mesaj prin „Contactati vanzatorul”. Toate modulele de incarcare wireless au un protocol de asteptare, pentru a evita functionarea defectuoasa a functiei de incarcare, se recomanda oprirea si repornirea (deconectati si reconectati la fiecare 7 zile. Instiintare: 1. Cand cablul de incarcare este conectat la portul USB
,
este normal sa se incalzeasca, la fel ca atunci cand cand cand cand cand un telefon mobil este incarcat, va rugam sa fiti sigur ca produsul este foarte sigur 2.
Alte becuri E27 (cum ar fi 3w 6w 9w 12w 15w 18w
20w
Va rugam sa retineti: Doar led de joasa tensiune de 5 V

Specificatie:
Dimensiune produs: 14*14*40,5 cm
Greutate produs: 820 g
Tensiune: 110-240V
Putere: 18W
Material: otel inoxidabil, lemn de bambus, panza

Produsele includ:
1* lampa de birou
1*5W bec E27