Cos de rufe pliabil, whstore, cu 2 compartimente, 93L, 53 x 33 x 53 cm,Crem-Maro

Preț vechi: 98.00
88.00
Disponibilitate: În stoc

Descriere

Cos de rufe pliabil, whstore, cu 2 compartimente, 93L, 53 x 33 x 53 cm,Crem-Maro

 

 • Cos de rufe Oxford durabil 600D de inalta calitate, cu 2 compartimente, pliabil de capacitate mare.

  * Material: panza Oxford, tesatura din panza Oxford este eficienta impotriva prafului, care este foarte potrivita pentru molii, umezeala si mucegai. Usor de curatat. Scena potrivita: camera de zi, dormitor, spalatorie.

 • Cosul este creat din material exterior din poliester si cadru de aluminiu;
 • Este prevazut cu 1 compartiment pentru haine albe 1 compartiment pentru haine negre/colorate
 • Are inchidere din plasa
 • Utilizare prevazuta: Perfect pentru depozitarea imbracamintei (in special pentru lenjerie de corp, sosete, sutien etc.). Depozitarea textilelor de casa, depozitarea jucariilor, depozitarea produselor pentru copii si depozitarea produselor pentru animale de companie, poate fi folosit si ca cos de rufe. Pliabil pentru depozitare usoara, care nu ocupa spatiu.

  * Caracteristica: Design cu grila dubla, clasificare umeda si uscata. Design cu plasa, ventilatie buna si confidentialitate. Cadru din aliaj de aluminiu, durabil si nu ruginit Design pliabil, impermeabil si pliabil, usor si convenabil.

  Caracteristica

 • Design cu grila dubla, clasificare umeda si uscata Design cu plasa, ventilatie buna si intimitate Cadru din aliaj de aluminiu, durabil si nu ruginit Design pliabil, pliabil, usor si convenabil

  Cos de rufe 2 compartimente, rufe albe, rufe colorate, cadru metalic,