Incarcator wireless invizibil, la distanta lunga 33mm, sub birou 10 W, fast charge pentru iPhone 14/14 Promax /13 Pro max/12 /11 Series

Preț vechi: 289.00
259.00
Disponibilitate: 2 în stoc

Descriere

Primul suport de incarcare cu adevarat wireless la distanta lunga pentru mobil -incarcator wireless invizibil model 3 -Incarcator fara fir de masa invizibil de 40 mm la distanta lunga pentru birou, blat, sticla, hotel, birou, cafea, compatibil cu Qi -2019 noi produse inovatoare mobila invizibil pentru incarcator de telefon fara fir de 30 mm la distanta lunga

Acest produs este conceput pentru incarcarea telefoanelor mobile printr-o suprafata de 15-30mm grosime.

Este compatibil cu toate telefoanele mobile standard Qi. Se poate incarca prin orice suprafata nemetalica, cum ar fi lemn, plastic, sticla si granit etc. si poate suporta incarcare rapida Memento cald:

1) Incarcatorul wireless se va opri automat cand un metal sau un alt obiect strain se afla in zona de incarcare. Scoateti metalul pentru reincarcare automata.

2) Daca incarcarea este oprita dintr-un motiv necunoscut, doar realocati telefonul mobil.

3) Instructiuni pentru indicatorul LED: Respiratie cu lumina albastra: Standby Lumina albastra mereu aprinsa: Functioneaza Lumina rosie sclipeste: este detectat un obiect strain sau telefonul mobil este aproape de placa de incarcare. / Indepartati obiectul strain sau tineti telefonul mobil la distanta potrivita.

Etapa de instalare:

1) Alini centrul autocolantului de pe desktop cu centrul cartonului in forma de U utilizat cei doi magneti.

2) Rupeti hartia de pe suprafata cartonului in forma de U. Aliniati si lipiti tava in forma de U pe suprafata inferioara a biroului.

3) Scoateti cartonul in forma de U si introduceti incarcatorul wireless in tava in forma de U. (Suruburile sunt optionale.)

4) Porniti alimentarea si asezati telefonul mobil in partea de sus a autocolantului de pe desktop pentru a incepe incarcarea fara fir. (Clipurile pentru cablu sunt optionale.)