Toc Faraday pentru telecomanda auto, Blocare unde radio si semnal, Anti-Copiere Date Cheie, Negru, quandes

Preț vechi: 111.00
75.00

Descriere

Toc Faraday pentru telecomanda auto, Blocare unde radio si semnal, Anti-Copiere Date Cheie, Negru, quandes

O GEANTA FARADAY CHEIE DE MASINA
Nu mai este un design de geanta fara estetica, este o adevarata geanta pentru chei cu functie de ecranare.

Designul marimii este in conformitate cu cheia masinii dvs., facand-l foarte convenabil si elegant atunci cand transportati aceasta geanta pentru ca zilnic.

Nota: In timpul utilizarii, va rugam sa va asigurati ca fermoarul pungii pentru ca este bine inchis, astfel incat sa va asigurati ca cutia interioara este bine fixata si are un efect de ecranare corect.

 

SECURATI-VA MASINA Husa Todoxi Faraday blocheaza in mod eficient toate semnalele din geanta, ceea ce impiedica infractorii sa foloseasca instrumente pentru a-ti accesa vehiculul.
ASPECT BUN Suprafata din piele si dimensiuni compacte. Cu un aspect elegant si stilat, aceasta este o geanta luxoasa pentru chei de masina pe care nu o puteti rata!

CUM STIU CA FUNCIONEAZA? Il poti testa singur! Puneti simplu cheia masinii in husa si nu veti gasi niciun raspuns de la masini.
99% DIMENSIUNEA CHEILOR Dimensiune exterioara: 9,5*5,5 cm, dimensiune interioara: 8*4 cm, geanta noastra de blocare a semnalului se mandreste cu compatibilitatea cu peste 99% din telecomenzi pentru a asigura o protectie maxima.