Mouse Pad gaming QUANDES®, RGB, 15 moduri LED, Baza din cauciuc antiderapant, 800 x 300 x 4mm, Negru

Preț vechi: 111.00
78.00

Descriere

Mouse Pad gaming QUANDES®, RGB, 15 moduri LED, Baza din cauciuc antiderapant, 800 x 300 x 4mm, Negru

Mouse Pad gaming HautStore, RGB, LED, Baza din cauciuc antiderapant, 800 x 300 x 4mm, Negru

【15 moduri de iluminare】1) Mouse-pad mare pentru jocuri cu 15 moduri de iluminare, inclusiv 8 moduri de iluminare statica si 7 moduri dinamice. 2) Functia de memorie isi poate aminti modelul de culoare dupa oprire. 3) Versiunea actualizata 3.0 banda luminoasa de inalta luminozitate cu lumina uniforma

 

Mouse Pad pentru gaming

Mouse pad-ul de 800 * 300 * 4 mm se potriveste perfect desktopului si ofera mult spatiu pentru miscare. Mouse pad-ul mare este potrivit pentru computer, tastaturi si mouse, oferind cel mai mare ajutor ajutorului dumneavoastra de lucru sau jocurilor.

 

Conceput pentru entuziastii de jocuri ; Suprafata mousepad-ului de gaming rezistent la apa este proiectata cu material impletit cu fibre superfine, oferind o suprafata neteda si o pozitionare precisa a mouse-ului. Baza covorasului cu led este realizata din cauciuc antiderapant care se potriveste perfect pe biroul tau.

 

Utilizator de utilizare 

Acest mouse pad extins are un buton pentru a controla iluminarea. Apasati o data pentru a schimba culoarea care va place, apasa de doua ori rapid pentru a schimba luminozitatea, tineti apasa timp de aproximativ 3 secunde pentru a porni / opri. Mouse pad-ul este alimentat prin USB, plug and play, nu este necesar driver.

Super moale, neted si impermeabil 

Mouse pad-ul RGB este fabricat din material neted din microfibra, ceea ce face ca mouse-ul sa se miste mai precis. Suprafata moale si neteda este mai perfecta pentru hidroizolare. Previne efectiv deteriorarea ce poate aparea in urma bauturilor varsate sau a altor lichide si este usor de curatat cu apa. Produsul este ideal pentru jocuri sau munca

Material sigur si inofensiv 

Este fabricat din cauciuc natural, sigur de utilizare si ecologic. Stabil si nu usor de miscat, durabil.

Ambalajul continu:

  • mouse pad LED * 1;
  • Cablu USB de 1,8 M * 1.