Ceas de perete, Mecanism silentios, 30 cm, Negru, QW1

Preț vechi: 199.00
139.00
Ceas de perete, Mecanism silentios, 30 cm, Negru, QW1

Descriere

 

Ceas de perete, Mecanism silentios, 30 cm, Negru, QW1

Perfect pentru decorare; Ceasul de perete FGHHJ folosit pentru decorarea camerei de zi are trei dimensiuni: 12 inchi, Puteti alege dimensiunea potrivita in functie de dimensiunea camerei. Acest design creativ modern va imbraca perfect decorul oricarei ocazii, cum ar fi camera de zi, bucatarie, dormitor, casa, birou, sufragerie etc.
* Timp precis si ultra-linistit Miezul de maturat cu cuart asigura un timp precis. Ceasul de perete este absolut silentios, indicatorul se roteste lin, iar performanta este stabila. Agatat pe peretele dormitorului sau al biroului nu va va afecta odihna sau munca. Potrivit pentru orice loc unde este nevoie de un mediu linistit.
* Material Cadru din PVC de inalta calitate, cadran de ceas din lemn, cadran de ceas din sticla si ac metalic. Design ultra-subtire, stil inovator, elegant si frumos. Acesta este un ceas de perete art deco foarte potrivit pentru camera de zi.
* Usor de utilizat si alimentat de la baterie Cu un design unic al slotului din spate, puteti agata cu usurinta ceasul orizontal pe perete folosind un cuie care nu marcheaza in accesoriile de instalare. Alimentat de o baterie AA (nu este inclusa in pachetul de livrare).