Card protectie contactless RFID si NFC pentru protejarea cardurilor bancare si pasapoartelor cu cip RFID - Smart -X- pachet cu 2 bucati

Preț vechi: 90.00
50.00
Card protectie contactless RFID si NFC pentru protejarea cardurilor debit /credit card
Disponibilitate: 68 în stoc

Descriere

 

Card protectie contactless RFID si NFC pentru protejarea cardurilor bancare si pasapoartelor cu cip RFID - Smart -X- pachet cu 2 bucati

NU NECESITA BATERII, ALIMENTARE SAU INTRETINERE!

 

Tehnologia avansata a cardului SMART-X de blocare RFID foloseste energia de la orice scaner RFID prezent in apropiere, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de incarcare sau baterii pentru a functiona!

Nu trebuie sa va faceti griji ca veti avea nevoie de vreun echipament suplimentar pentru al utiliza. Cardul nostru va folosi propriul "inamic" ca sursa de alimentare!

 

 

PROTECȚIE CARDULUI SMART-X FĂRĂ CONTACT RFID și NFC 15,56MHz

Cautati o eficienta de a va proteja cardurile de credit si de debit?

Ati incercat in trecut portofele sau huse RFID "puternice", dar ati fost dezamagiti pentru ca nu au functionat niciodata?

V-ar placea o solutie simpla si de incredere pentru aceasta problema si care sa nu va costa o ai?

Daca raspunsul este da, atunci aceasta este ziua ta norocoasa, pentru ca avem exact lucrul pe care il cauti!

Cardul nostru SMART -X de blocare RFID este un dispozitiv special conceput care are aceeasi dimensiune ca si cardul dvs. de credit sau debit

Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati cardurile dvs. bancare in apropierea lui si gata - nici un scanner sau hot nu va putea avea date si banii castigati cu greu de dvs.!

 

Prin crearea unui camp de protectie electronica (cu o raza de aproximativ 3 cm), care face ca toate cardurile de 13,56 MHz sa fie invizibile scanerelor din apropiere,

acest card de protectie a semnalului RFID si NFC va deveni cu siguranta accesoriul dvs. preferat!

Amplasati pur si simplu cardurile dvs. bancare contactless sau pasaportul cu cip RFID in apropierea cardului nostru si asta e tot!

Cu un singur card de blocare RFID veti proteja intregul portofel, indiferent de modelul / stilul portofelului dvs..

Aveti grija de sotul / sotia, copiii, parintii si prietenii dvs. pentru a-si proteja eficient si sigur cardurile bancare si pasapoartele cu cip RFID, oferindu-le un cadou inovator si magic: cardul de blocare RFID / NFC de la SmartProduct®! Suntem siguri ca vor aprecia gestul!