Geanta de dezinfectare UV, NEGRU ,Sterilizator pentru masti KN95

Preț vechi: 400.00
219.00
Geanta de dezinfectare UV pentru sterilizator pentru masti, Geanta de haine, telefoane mobile, ochelari, bijuterii, chei.
Disponibilitate: 2 în stoc

Descriere

1. Dezinfectarea UV: becurile UV pot ucide in siguranta 99,99% din bacterii in 15 de minute. Dupa 15 de minute de dezinfectare, deconectati cablul de alimentare si se opreste dezinfectarea

1 X Geanta de dezinfectare UV pentru sterilizator pentru masti kn95

Geanta de dezinfectare UV pentru sterilizator pentru masti,

Geanta de haine, telefoane mobile, ochelari, bijuterii, chei.

Geanta de dezinfectare generala, pe langa dezinfectarea UV a lenjerie, poate fi folosita si pentru casti / aparate auditive / stetoscoape / proteze / perii de dinti / instrumente de infrumusetare / sticle de hranire / jucarii / telefoane mobile / pahare / bijuterii / chei.

1. Dezinfectarea UV: becurile UV pot ucide in siguranta 99,99% din bacterii in 60 de minute. Dupa  de minute de dezinfectare, deconectati cablul de alimentare si se opreste dezinfectarea.

2. O gama larga de utilizari: Pe langa dezinfectarea UV a lenjerie, poate de asemenea dezinfecta masti, ceasuri, bijuterii, pahare, chei, perii de machiaj si orice alte obiecte mici.

3. Proiectare de siguranta: pelicula de aluminiu de siguranta incorporata nu va scurge razele ultraviolete; daca capacul este inchis in timpul procesului de dezinfectare, lampa ultravioleta va inceta imediat sa functioneze pentru a se asigura ca nu va produce rau corpului uman.

4. Sterilizator portabil: dimensiuni mici, portabile, usor de transportat, astfel incat sa puteti steriliza oricand si oriunde.